Omnia Garden AB

Vilka är vi

Omnia Garden AB etablerades 2014 och är idag den ledande dropshippingaktören för trädgårdsväxter och tillbehör på den svenska marknaden.

Vad vi gör

Vi förser våra kunder med “mjukt” säljstöd (marknadsmaterial, säljtexter, bilder, SEO-stöd, planteringsanvisningar etc.) samt en effektiv fysisk leveranskedja som möjliggör korta ledtider för hemleveranser på den svenska marknaden.

Våra kunder

Vi har relationer med fokuserande e-handelsaktörer samt med kunder som säljer via e-handel i kombination med ett fysiskt butiksnät. Vi levererar direkt till våra kunders kunder oavsett om det är en privatkonsument eller en B2B-kund.

Några av våra referenskunder idag

Försäljningstillväxt

Omnia Garden har ökat i volym och omsättning sedan starten 2015.

Vad vi säljer

Vi är en komplett dropshippingpartner och återförsäljare på den svenska e-handelsmarknaden för trädgårdsväxter.

Nedan en indikation på vårt sortiment och årsvolym.

Vad vi behöver

Vi befinner oss i en snabb utvecklingsfas och ser en fortsatt tillväxt de kommande åren. Dessutom ser vi en tillväxt i Skandinavien utanför Sverige och vi siktar på att utveckla en starkare närvaro på B2B-marknaden i framtiden.

Vi uppdaterar kontinuerligt vårt produktsortiment med nya artiklar och kategoribaserade trender på konsumentmarknaden och försäljningsmönster.

För att stödja denna utveckling söker vi kontinuerligt efter pålitliga leverantörer, odlare och partners som är intresserade av den svenska/skandinaviska marknaden.

Intresserad av att bli leverantör?

Kontakta oss gärna för mer information.

Kontaktuppgifter:
Bo Nilsson
T.f. VD
+46 705 138 205 
bosse@omniagarden.se

Kontaktuppgifter:
Olga Zagorulko
Inköpschef
+46 730 61 67 90
olga@omniagarden.se