Säsongsbemanning

till snabbväxare inom E-handel – Omnia Garden AB

Lediga jobb

Omnia Garden AB är Sveriges ledande e-handelsaktör inom trädgårdsområdet. Med vårt fokus på dropshipping förser vi många svenska e-handelsaktörer med ett oöverträffat sortiment av växter och andra trädgårdsprodukter. Sedan företagets start 2015 har vi haft en snabb och ihållande tillväxt och räknar med en fortsatt kraftig tillväxt framöver.

Vi har ett mycket stort sortiment av växter och levererar till såväl privata konsumenter som professionella aktörer i hela Sverige. 

  • Kan du växter/trädgård?
  • Är du noggrann, arbetsam?
  • Tycker du om att arbeta praktiskt och fysiskt med växter och trädgårdsprodukter?

Då kan detta vara något för dig!

Vi är i en kraftig expansionsfas och söker personal inom flera områden:

  • Personal för plock/packning och växtskötsel
  • Kundservice och administration

Placeringsort för samtliga anställningar är i Höganäs där vi har vårt lager och distributionsterminal. Anställningarna är säsongsanställningar med löpande tillträde inför trädgårdssäsongen 2021 men för rätt kandidat kan möjlighet finnas till fast anställning på sikt. Vi är anslutna till kollektivavtal mellan Svensk Handel och Handelsanställdas förbund.

Erfarenhet av och intresse för växter och trädgård är meriterande och har du dessutom erfarenhet från lager/logistik så är det ett ytterligare plus.

Trädgårdssäsongen 2021 närmar sig snabbt och vi behandlar löpande inkomna ansökningar. Är du intresserad så hör av dig omgående med din ansökan och CV till jobb@omniagarden.se